18/05/2021

Diana Cavallioti, scene explicite de amor în „Ana, mon amour”. „Nu am niciun fel de implicare emoțională”

După ce a câștigat „Ursul de Argint” la Festivalul de la Berlin, filmul „Ana, mon amour” își face debutul și pe marile ecrane din România. Pelicula are la bază o poveste de dragoste, o incursiune atitpică ce surprinde cele mai tensionate și delicate momente din evoluția unui cuplu, presărată și cu scene explicite de sex, ale căror protagoniști sunt Diana Cavallioti și Mircea Postelincu.

În timp ce mulți actori fug de scenele de nuditate, drept dovadă că la castingul filmului, mulți bărbați s-au simțit timorați de scenele de sex, actrița Diana Cavallioti nu a avut nici cea mai mică problemă să-și arate nurii. Chiar dacă scenele explicite au fost realizate cu ajutorul efectelor artistice, pe marele ecran nu se vede diferența.

„Familia și prietenii apropiați știu că eu sunt actriță, practic face parte din „bucătăria” noastră, deci nu am nimic de explicat și în general nu explic nimic, nimănui. Dacă nu înțelege, înseamnă că mai are de studiat”, ne-a declarat protagonista scenelor de sex în momentul în care a fost întrebată dacă va da sau nu explicații familiei sale.

Diana a mai completat că ea nu are nici cea mai mică problemă în ceea ce privește compromisurile de dragul artei și că ar merge până acolo unde se va putea.

„N-am niciun fel de probleme legate de aspectul fizic. M-aș rade pe cap imediat. Aștept propuneri pentru lungmetraje. Pentru un scurt metraj nu aș face asta”, a mai completat protagonista din „Ana, mon amour”.

Scene de sex explicit în „Ana, mon amour”

Extrem de degajată, actrița declară că niciodată nu se implică sentimental în vreun rol și că ia orice proiect ca atare. Drept dovadă că în afara scenelor de sex, Diana ar putea să se sărute cu o femeie sau să aibă scene greu de interpretat, cu același profesionalism cu care a făcut-o în cel mai recent film al lui Călin Peter Netzer.

„Aș face orice, cu același profesionalism cu care am făcut și scenele astea. M-aș lăsa pe mine acasă, în pat să dorm și actrița Diana Cavaliotti s-ar duce și și-ar face treaba. N-am niciun fel de implicare emoțională sau nu am păreri pe platoul de filmare. Acolo îmi fac treaba”, a mai declarat Cavallioti.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.