25/01/2022

Aventurile lui Wayne Shaw continuă: ”Un ziar mi-a cerut să mă fotografieze nud”

Aventurile lui Wayne Shaw continuă: ”Un ziar mi-a cerut să mă fotografieze nud”. Shaw (45 de ani) tocmai a fost dat afară de Sutton, după ce a făcut circ și a încălcat regulamentele, la meciul de Cupa Angliei cu Arsenal.

Portarul XXL (cântărește 110 kilograme) ar putea deveni portarul XXX. Potrivit cotidianului ”Bild”, britanicul a fost abordat, pentru a fi dezbrăcat: ”Un ziar mi-a cerut să mă fotografieze nud. Nu știu ce să răspuns să dau. Asta e chestiunea cea mai nebună care mi s-a întâmplat”.

Portarul mâncăcios de la meciul Sutton – Arsenal, prins că a făcut jocurile la pariuri!

Meciul Sutton – Arsenal, din optimile de finală ale FA Cup (Cupa Angliei la fotbal), va intra în istorie cu gestul portarului Wayne Shaw (45 de ani), care a fost surprins în timp ce mânca, aflându-se pe banca rezerve a formației sale.

”Tunarii” au trecut mai departe, cu 2-0, dar toată atenția s-a mutat asupra băncii de rezerve a gazdelor. Portarul de rezervă al formației Sutton, din liga a cincea engleză, a atras toată atenția.

Goalkeeperului de 110 kilograme i s-a cerut să părăsească echipa de către antrenorul Paul Doswell. Shaw ar putea fi anchetat și de federație, după ”gustarea” pe care a luat-o în direct. Dar nu gustare este de vină, ci alt detaliu face cazul spectaculos.

Înainte de meci, Sun Bets, agenția de pariuri a tabloidului englez The Sun, sponsor pe tricoul celor de la Sutton, a propus pe contul de Twitter acest pariu bizar. Posibilitatea ca Shaw să înfulece un tort / plăcintă în timp ce se află pe banca de rezerve avea cota 8.

Ceea ce părea o glumă a devenit realitate, în minutul 82 al jocului. Agenția respectivă a anunțat că a achitat pariuri cu cinci cifre, ca urmare a acelui pariu!

Portarul XXL a declarat apoi că știa despre pariu. ”Mi-au spus despre cotă și nu am mâncat nimic toată ziua. Pierdeam cu 2-0, toate schimbările erau făcute și așa m-am gândit să produc ceva material pe seama căruia să glumesc”.

Lucrurile au devenit grave. Regulamentele FC interzic jucătorilor să parieze. Bruce Elliott, președinte la Sutton, a spus că nu i-a trecut prin cap să urmărească gesturile portarului, dar a promis că va deschide o anchetă.

Cota ofertă de Sun Bets este una pe măsura pariului. Spre exemplu, CSU Craivoa are acum cota 11 că va luat titlul în Liga 1. Iar oltenii sunt pe locul 3, după Viitorul (48 de puncte) și după Steaua (45 de puncte).

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.