18/04/2024

Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, “Ca pe vremuri”. Vor cânta fără întrerupere, timp de cinci ore, la Arenele Romane

Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, “Ca pe vremuri”.  Timp de 40 de ani, generații întregi le-au îndrăgit melodiile și au crescut cu muzica lor. Acum, fanii trupelor Holograf, Compact și Iris îi pot vedea pe idolii lor cântând pe aceeași scenă.

Trio-ul de aur al rock-ului românesc se reunește în concertul intitulat ‘Ca pe vremuri’, la Arenele Romane, în data de 15 iunie 2017, ora 18:00, informează Agerpres.

Artiștii vor cânta fără întrerupere, timp de cinci ore, hituri precum ‘Fata din vis’, ‘Cântec pentru prieteni’ (Compact), ‘Baby’, ‘Cine mă strigă în noapte’ (Iris), ‘Banii vorbesc’ ori ‘Să nu-mi iei niciodată dragostea’ (Holograf).

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momente rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzică rock vor retrăi, ”ca pe vremuri”, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prieteni dragi.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro șau în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

Recent, copiii „holografilor” au ajuns pe scenă alături de părinții lor. Petroșel Jr. și Pocorschi Jr., doi tineri extrem de talentați.

Pe 20 martie 2017, membrii fondatori ai trupei Holograf au oferit un concert aniversar la Sala Palatului. Pe scenă au urcat, rând pe rând, atât artiștii care au înființat trupa, cei care s-au retras, dar și actualii membri.

Printre aceștia și-au făcut loc și viitorii artiști, copiii veteranilor din Holograf, care au crescut pe muzica taților. Vladimir Pocorschi și George Petroșel sunt „moștenirile” celor de la Holograf…

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *