25/06/2024

Andreea Mantea pleacă în căutare de zestre. „Mă cuprinde o avalanșă de emoție”

Andreea Mantea pleacă în căutare de zestre. Bruneta va face iar un cuplu cu Bursucu la o emisiune de la Kanal D.

Nunțile de poveste, emoțiile uriașe și energia incredibilă  revin la Kanal D odată cu un nou sezon “Se strigă darul”, începând din 21 mai, la Kanal D.

Andreea Mantea, care a slăbit spectaculos cu o cură de zer, și Bursucu se întrec din nou în a aduna cât mai multe daruri pentru miri,  colindând țara în lung și în laț, căutând cele mai sectaculoase tradiții și fiind martori în cele mai frumoase momente din viață însurățeilor și a familiilor acestora.

Cei doi îndrăgiți prezentatori vor fi văzuți în ipostaze inedite, oferind momente memorabile celor prezenți la evenimentele unice din viață mirilor.

“E dificil să alegem nunțile la care să mergem pentru a-i ajuta pe viitorii miri pentru că fiecare poveste care vine pe adresa redacției este impresionantă.

Mă emoționez de fiecare data când asist la tradițiile prezente la fiecare eveniment în parte, la momentele atât de sensibile dintre mame și fiice, la poveștile de iubire care îi leagă pe îndrăgostiți. De fiecare dată mă cuprinde o avalanșă de emoție și bucurie”, a spus Andreea Mantea, care a afirmat că nu mai este singură în plan personal.

“Deja am început filmările pentru noul sezon și nu va pot spune decât că distracția, emoția și tradițiile pe care le-am văzut la fiecare nuntă vor face din fiecare ediție un adevărat festival al bucuriei. Ne bucură că putem fi alături de tinerele cupluri la cel mai important eveniment al vieții lor”, a declarat și Bursucu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *