21/01/2021
Home / Senzational / Băiețelul Danei Rogoz a avut parte de o experiență inedită în Asia. Încredibil ce i-a făcut un localnic

Băiețelul Danei Rogoz a avut parte de o experiență inedită în Asia. Încredibil ce i-a făcut un localnic

Băiețelul Danei Rogoz a avut parte de o experiență inedită în Asia, iar actrița a dezvăluit totul pe contul de socializare. Un localnic i-a făcut o surpriză lui Vlad.

Băiețelul Danei Rogoz a crescut și a devenit un puști adorabil, chiar și pentru străini. Mândră din cale afară, vedeta a povestit întâmplarea de care a avut parte Vlad în Asia.

Băiețelul Danei Rogoza frânt inimi în Asia

„E pentru a doua oară de când suntem în Asia și Vlad primește cadou pe stradă, de la cate un localnic, o jucarie. Spuneți voi care e gradul de „adorabilitate” în această imagine cu Perfectu’ strângându-și la piept elefantul cadou”, a scris Dana pe contul de Facebook. Pe 1 martie, băiețelul Danei Rogoz a împlinit 3 ani.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.