22/01/2022

Sprâncenele Corinei Bud au creat isterie în rândul fanilor. “Groaznic. De ce ai face așa ceva?”

Sprâncenele Corinei Bud au creat isterie în rândul fanilor. Interpreta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare nemachiată și nepensată. De altfel, vedeta a decis să aibă sprâncene cât mai stufoase, lucru care i-a făcut pe admiratori, să reacționeze dur.

Sprâncenele Corinei Bu, motiv de ceartă între prietenii virtuali. Aceștia au criticat-o dur și au făcut-o praf pe contul de socializare.

Sprâncenele Corinei Bud au atras toate privirile

O fire excentrică, artista reușește de fiecare dată să șocheze. Este una  dintre cele mai sexy interprete de la noi, iar de când s-a despărțit de Nelu Bud, s-a schimbat total. “De ce nu te pensezi femeie?”, “A înnebunit lumea cu sprâncenele nepensate” , “Groaznic de inestetice. De ce ai face așa ceva?”, “Oribile. Când un om este frumos, de ce vrea să se facă urât?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor, care nu s-au putut abține să își spună părerea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.