22/01/2021
Home / Monden / Sprâncenele Corinei Bud au creat isterie în rândul fanilor. “Groaznic. De ce ai face așa ceva?”

Sprâncenele Corinei Bud au creat isterie în rândul fanilor. “Groaznic. De ce ai face așa ceva?”

Sprâncenele Corinei Bud au creat isterie în rândul fanilor. Interpreta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare nemachiată și nepensată. De altfel, vedeta a decis să aibă sprâncene cât mai stufoase, lucru care i-a făcut pe admiratori, să reacționeze dur.

Sprâncenele Corinei Bu, motiv de ceartă între prietenii virtuali. Aceștia au criticat-o dur și au făcut-o praf pe contul de socializare.

Sprâncenele Corinei Bud au atras toate privirile

O fire excentrică, artista reușește de fiecare dată să șocheze. Este una  dintre cele mai sexy interprete de la noi, iar de când s-a despărțit de Nelu Bud, s-a schimbat total. “De ce nu te pensezi femeie?”, “A înnebunit lumea cu sprâncenele nepensate” , “Groaznic de inestetice. De ce ai face așa ceva?”, “Oribile. Când un om este frumos, de ce vrea să se facă urât?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor, care nu s-au putut abține să își spună părerea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.