29/09/2022

Ahmed Musa i-a spus soției lui că e o regină. Apoi a snopit-o în bătaie chiar de ziua ei. Fotbalistul a fost arestat

Ahmed Musa i-a spus soției lui că e o regină. Apoi a snopit-o în bătaie chiar de ziua ei. Fotbalistul a fost arestat. Jucătorul nigerian în vârstă de 24 de ani n-a fost în lot la ultima partidă a campioanei Angliei, 2-0 cu Sunderland. Duminică seară, polițiștii au bătut la ușa casei lui Musa.

Ahmed Musa n-a uitat de ziua soției lui Jamila, căreia a ținut să-i transmită și pe rețelele de socializare că e „regina” lui. La puțin timp, Musa și-a snopit în bătaie „regina” chiar de ziua ei, a anunțat „Daily Mail”.

Mesajul pentru „regina” lui postat de Amhed Musa FOTO: Ahmed Musa Instagram

Ahmed Musa i-a spus soției lui că e o regină. Apoi a snopit-o în bătaie chiar de ziua ei. Atacantul a fost arestat ieri

Poliția a bătut la ușa lui, după ce primise un apel de urgență din partea soției, care a reclamat faptul că fusese bătută. Dar polițiștii n-au mai găsit nici urmă de agresor. Acesta a apărut abia ieri acasă și a fost imediat arestat sub acuzația de violență domestică.

„Ahmed e un băiat de treabă, care afișează mereu un zâmbet prietenos. Nu știu nimic despre viața lui privată”, a spus un vecin. Un alt locatar din zonă a rămas interzis: „N-am auzit niciodată zgomote din acea casă. N-am știut că poliția a fost chemată”.

Purtătorul de cuvânt de la Leicester City a recunoscut că: „Am fost înștiințați că Ahmed Musa a colaborat cu polițiștii care au primit o plângere privind un scandal. Cercetările s-au încheiat și nicio măsură nu va fi luată împotriva lui. Nu vedem niciun motiv ca să luăm vreo măsură împotriva lui, dar cazul va fi discutat când se va întruni conducerea clubului”.

Amhed și Jamila Musa au împreună doi copii minori.

Amhed Musa s-a remarcat la VVV Venlo, unde a jucat 37 de meciuri și a marcat 12 goluri, în perioada 2010 – 2012. A petrecut apoi patru sezoane la ȚSKA Moscova (2012 – 2016), perioadă în care a jucat 125 de meciuri și a punctat de 42 de ori.

Leicester l-a cumpărat vara trecută contra sumei de 16,6 milioane de lire, iar nigerianul a apărut în 18 meciuri și a marcat două goluri. În naționala Nigeriei, el a strâns 60 de meciuri și 11 goluri.

De curând, și Lacina Traora, ivorianul care s-a remarcat la CFR Cluj, s-a trezit cu polițiștii la ușă după ce a fost acuzat de violență domestică.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.