30/11/2021

Băiețelul Vicăi Blochina, prima zi la Academia de IT. Cum l-a surprins mama lui

Băiețelul Vicăi Blochina, prima zi la Academia de IT, iar mama lui l-a surprins alături de unul dintre colegii lui. Vedeta a făcut publică imaginea cu Edan.

Băiețelul Vicăi Blochina a crescut, iar mama lui este mai mândră ca niciodată de el. Fosta iubită a lui Pițurcă a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj despre fiul ei.

Băiețelul Vicăi Blochina și-a făcut mama mândră

“Sunt mândră de puiul meu și îl susțin în ori ce face…. prima zi la Academia de IT din București în care facem cursurile paralel.. 3 ore petrecute separat dar împreuna cu folos și diplomă! Cum petreceți weekendul???”, a scris Vica Blochina pe contul de socializare.

Recent, lituanianca a trecut printr-o intervenție estetică de amploare în urmă căreia posteriorul ei a devenit mult mai bombat. Prima apariție publică a Vicăi Blochina după ce și-a mărit fundul s-a produs la petrecerea aniversară a soției lui Ilie Năstase.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.