05/03/2024

Cum a fost căsătorit Daniel Iordăchioaie cu Mădălina Manole. Artistul a făcut mărturisiri

Cum a fost căsătorit Daniel Iordăchioaie cu Mădălina Manole. Artistul a făcut mărturisiri în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Daniel Iordăchioaie și Mădălina Manole au făcut furori, cu ani în urmă, pe scena muzicală din România, atât datorită talentului lor, dar și al felului în care arătau, fiind ambii extrem de frumoși și având numeroși fani.

Daniel Iordăchioaie a fost invitat la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars, acolo unde a făcut câteva confesiuni.

Pe vremea când erau în mare vogă atât el, cât și Mădălina Manole, gura lumii spunea că erau căsătoriți.

“Eu am fost căsătorit şi cu Mădălina Manole, când am avut duetul cu ea. La fiecare duet, mai făceam câte o nuntă”, a declarat Daniel Iordăchioaie.

Mădălina Manole a murit  de ziua ei de naștere

Mădălina Manole, a cărei mamă a murit în martie anul acesta, a încetat din viață în data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața, al cărei tată este extrem de bolnav, a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute.

A fost căsătorită de două ori. prima căsnicie a avut-o cu compozitorul Șerban Georgescu, iar cea de-a doua cu petru Mircea. Cu acesta din urmă, regretata artistă a avut un băiețel, Petru Mircea Junior.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *