30/11/2021

Mădălina Ghenea, cu burtica de gravidă la vedere. Viitoarea mămică, într-o ipostază emoționantă

Mădălina Ghenea, cu burtica de gravidă la vedere, pe contul de socializare. Viitoarea mămică a renunțat aproape total la haine și și-a expus mândră sarcina.

Mădălina Ghenea, cu burtica de gravidă la vedere pe Instagram. Bruneta este nerăbdătoare să își țină fetița în brațe, ce va veni pe lume peste aproape o lună.

Mădălina Ghenea, cu burtica de gravidă la vedere, aproape goală

„Aşteptăm prinţesa. I-am făcut o coroană” a scris vedeta în dreptul imaginii. „A mai rămas puţin. Felicitări”  , i-au scris și fanii. Mădălina Ghenea a luat pe toată lumea prin suprindere în momentul în care a declarat că va deveni mămică. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât până acum nu s-a observat deloc burtica de gravidă, având grijă să mascheze acest lucru până în a noua lună de sarcină. Intrată pe ultima sută de metri, Mădălina a dat de greu.

Pe toată perioada sarcinii, ea și iubitul ei, Matei Stratan, au fost destul de activi, au călătorit, au ieșit la restaurantele din Italia și au continuat să trăiască în ritmul în care erau obișnuiți. Asta însă până de curând. Cu câteva zile înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Mădălina Ghenea simte pe propria piele simptomele unei femei însărcinate. Bruneta obosește din ce în ce mai repde, abia se mai deplasează și se simte mereu adormită.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.