15/07/2024

Ben Affleck și Jennifer Garner și-au petrecut Paștele împreună la două zile după ce au depus actele de divorț

La doar două zile după ce au depus actele de divorț și au decis pe cale amiabilă să se despartă și să împartă custodia copiilor lor, Ben Affleck și Jennifer Garner și-au petrecut Paștele împreună, fiind surprinși de fotografi în timp ce ieșeau de la biserică.

După 12 ani de căsnicie, Ben Affleck și Jennifer Garner au decis să divorțeze, dar se pare că cei trei copii pe care îi au împreună sunt mai importanți decât diferențele dintre ei, așa că duminica de Paște au sărbătorit-o împreună.

Ben Affleck si Gennifer Garner au petrecut Pastele impreuna

Actorul de 44 de ani și fosta sa soție au fost fotografiați în timp ce ieșieau împreună dintr-o biserică din Los Angeles. Deși au sosit la slujbă separat, Ben și Jen au plecat împreună, iar actrița, despre care se spune că a fost cea care a luat decizia divorțului, râdea fericită la ceea ce îi spunea fostul ei soț.

După slujbă cei doi actori și copiii lor au petrecut ziua la vila din Pacific Palisade, pe care au împărțit-o până de curând și în care a rămas să locuiască Jennifer și copiii, în timp ce Affleck s-a mutat într-o casă de oaspeți aflată pe aceeași proprietate.

Ben Affleck si fiul său Samuel la ieșirea de la biserica

Divorțează după 12 ani de căsnicie

Actorii Ben Affleck și Jennifer Garner au înaintat în mod oficial cererea de divorț, la aproape 2 ani după ce au ales să trăiască separat, fără însă să-și oficializeze despărțirea, conform unui articol publicat de Los Angeles Times.

Conform documentelor depuse la Curtea Superioară de Justiție din Los Angeles cei doi divorțează din cauza „divergențelor ireconciliabile”. Cererea de divorț a fost depusă de Jennifer Garner.

La începutul lunii trecute, Ben Affleck și Jennifer Garner mai dădeau o șansă mariajului și au anulat divorțul.  Acum, însă, lucrurile s-au terminat… mai ales că Ben Affleck a avut probleme cu băutura.

Garner și Affleck, ambii în vârstă de 44 de ani, doresc custodia comună asupra celor trei copii: fiicele Violet, 11 și Seraphina, 9 ani și mezinul Samuel, 5 ani.

 

Post-ul Ben Affleck și Jennifer Garner și-au petrecut Paștele împreună la două zile după ce au depus actele de divorț apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *