22/01/2022

Beyonce de România și-a arătat sânul necrozat la TV. Artista trăiește o dramă

Beyonce de România și-a arătat sânul necrozat la TV. Artista e mutilată în urma unei intervenții pe care a făcut-o la bust.

Beyonce de România, care de-a lungul anilor, și-a refăcut din bisturiu mai multe părți ale corpului, a devenit cunoscută grație relației amoroase pe care a avut-o cu manelistul Nicolae Guță, împreună cu care are o fetiță, Anais.

În ultima perioadă, blonda a trăit o adevărată dramă. În urma unei operații pe care și-a făcut-o la sâni, unul dintre aceștia s-a necrozat.

 

Beyonce de România și-a arătat sânul necrozat la TV. A povestit ce s-a întâmplat

Artista a fost invitată la o emisiune de televiziune de la Kanal D, unde a povestit despre drama prin care trece.

„M-am operat la începutul lunii noiembrie, Am fost apoi la control, mi-a dat bandajele jos, iar apoi mi-au mai rămas câteva bandaje mai micuțe. Eu nu am avut fire, nu eram cusută în jurul mamelonului, el a fost lipit cu laser. Este o procedură nouă. Mamelonul a fost dat jos, tăiat, iar apoi lipit la loc cu această procedură nouă…
Am observat că sânul mamelonului stâng este negru, la o săptămână după operație. Am crezut că este ceva normal și că își va reveni culoarea. La o săptămână eu am început să mă spăl normal și a început să îmi curgă un lichid din sânul stang, din partea de jos a mamelonului. L-am sunat pe domnul doctor, i-am spus ce se întâmpla. Mamelonul arăta ca o coajă și am întrebat dacă acela e mamelonul meu sau e cumva pe dedesubt. Nu mai arăta cum știam eu. Mi-a zis să stau liniștită, pentru că trebuie să cadă acea coajă neagră. A cazut mai intâi de jos, de unde îmi curge infecția, am fost iar la control și mi s-a dat un tratament cu antibiotice.
Apoi am fost iar bandajată, mi s-au pus niște aminoacizi în acea zona, iar apoi mi-a căzut toată coajă până când mi-a rămas o gaură. Puteam să îmi văd punga de silicon prin acea gaură”, a explicat artista în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

 

„În ianurie am ajuns la un doctor care m-a ajutat. Mi-a spus că aveam multe pungi de puroi în sâni și dacă nu aș fi venit la timp aș fi putut muri de septicemie. Am făcut terapie cu oxigen care să îmi închidă rana mai repede, mergeam zilnic la bandajat. A costat totul foarte mult. Nicolae Guță nu m-a ajutat cu bani. Infecția continua să se strângă și nu îmi trecea cu nimic. Într-o zi mi-a spus domnul doctor că trebuie să intru de urgență în operație. Înainte de operație am plecat la mormântul părintelui Arsenie Boca, iar când am fost luni la control, nu am mai avut nimic. Am început să mă vindec. Ușor-ușor mi s-a închis rana, mi s-a uscat. Apoi într-una dintre zile mi s-a deschis din nou rana, începuse pielea să se macine. Aveam o bacterie. Am  mers la o doamnă doctor care lucrează la microscop și mi-au găsit streptococ, stafilococ auriu”, a adăugat Beyonce de România.

„Un doctor mi-a spus că ar fi căzut din cauză că mi l-a ținut prea mult timp în afară și că funcțiile vitale ar fi murit. Eu am purtat bustieră, nu am întreținut relații intime, am fumat doar țigară electronică și oricum foarte puțin.
În acest moment vreau să mă operez și să îmi scot tot: sâni, fese, tot. Nu mai pot. De trei luni umblu numai la doctori. Și oasele mi le simt moi. Îmi e frică să stau singură în casă, să nu pățesc ceva.
O soluție ar fi să îmi ia de jos, din zona organelor genitale, pentru că pielea e aceeași culoare și pentru că e mai tare. Și e nevoie de asta pentru reconstrucție”, a încheiat blonda.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.