18/07/2024

Beyonce își etalează burtica. Cântăreața însărcinată cu gemeni, protagonista unei ședinte foto provocatoare | FOTO

Beyonce nu renunță la ședințele foto provocatoare, chiar dacă este însărcinată cu gemeni. Cântăreața a postat pe Instagram mai multe fotografii în care își etalează burtica.

În luna februarie, Beyonce a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii ei, mai ales că nici măcar un zvon nu apăruse anterior în presă, deși sarcina era avansată.

Acum, Beyonce a publicat mai multe fotografii, în care își etalează burtica. Vedeta a pozat într-o ținută provocatoare, având cizme cu toc până la genunchi și o rochie care îi acopera burta.

Se pare că vedeta își găsește altă ocupație, după ce doctorii i-au recomandat pauză de la concerte. Mai precis, Beyonce era cap de afiș al festivalului Coachella, care a avut loc recent, însă s-a retras, la recomandarea doctorilor.

Artista şi soţul ei, rapperul Jay Z, care au deja o fiică – Blue Ivy -, nu au dezvăluit data la care vor veni pe lume gemenii lor. Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, a venit pe lume pe 7 ianuarie 2012.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *