09/06/2023

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Andra, la finalul celor trei concerte de la Sala Palatului

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Andra, la finalul celor trei concerte de la Sala Palatului, i-a surprins pe prietenii virtuali. Realizatorul tv a demonstrat încă odată cât de mult își iubește soția.

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Andra este unul emoționant. Artista a avut trei zile pline, după ce a susținut concerte memorabile pe scena Sălii Palatului.

 

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Andra, după trei zile în care a susținut concerte uimitoare la Sala Palatului

“Sunt cel mai mare fan al ei. Ii ascult piesele inainte sa ajunga la radio, o tin de mana inainte sa urce pe scena, o aplaud cat ma tin mainile. E cea mai buna si o iubesc. Sunt mandru de tine! Tu esti IUBIREA mea!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de Facebook.

Andra a umplut Sala Palatului încă din prima zi a maratonului de concerte. A cântat live, timp de mai bine de două ore și jumătate, iar publicul i-a fredonat versurile și mai ales refrenurile. Vocea artistei a răsunat într-un decor bine ales, iar prestația sa a emoționat întreaga audiență, la fel ca și costumele sale de scenă. Invitații au fost și ei pe măsură. Pe scenă, alături de artistă, au urcat Carbron, Shift, What’s Up și Smiley.

Andra a avut șase tinute, toate create special pentru aceste concerte de Hilke Muslim. Pentru prima, s-au folosit 40 de metri de metraj cu pene, vopsite manual. La rochia roșie, în care a interpretat piesa “Cai verzi pe pereți” , “Falava” si “Without You”, s-au folosit aproape 1000 de mărgele și astfel ea ajuns să cântărească 3,5 kg!

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *