15/07/2024

Majda ajunsese să cântărească 90 de kilograme. Cum a reușit să slăbească actrița

Majda ajunsese să cântărească 90 de kilograme, însă nu a fost niciodată complexată. Cu toate astea, actrița a luat măsuri și a împărtășit secretul ei culinar.

Majda a devenit cunoscută odată cu rolul din telenovela „Regina”, iar de atunci a fost implicată în mai multe proiecte tv.

Majda

„La mine trebuia ceva drastic ca să renunţ la nuci. Nu îmi place să mănânc dulciuri, dar îmi place să le gust. Mâncam iaurt, salată şi îmi alegeam un măr sau peşte. Niciodată ambele la aceeaşi masă. Garantez că dacă mănânci salată cu nuci îţi ţine de foame. Sănătatea vine din interior. Eu nu aveam complexe nici când aveam 90 de kg. Am vrut să slăbesc pentru că aveam de jucat un anumit rol care presupunea o anumită siluetă.  Nu sunt amatoare de mâncăruri gătite, dar îmi plac mai mult legumele şi fructele.  Mi-am spart capul când eram mai mică. Mă doare capul dacă mă ating într-un anumit punct. (…) Ştiu să gătesc orice”, a spus Majda la Antena Stars. Actrița Majda și J. Yolo s-au despărțit la notar, în urmă cu aproape doi ani.

Citește și

EXCLUSIV/Răsturnare de situație în divorțul lui Catrinel Sandu. Gabriel Trifu își vrea soția înapoi!

Darius Vâlcov, eminența cenușie din PSD. De la primar și ministru la consilier de stat, cu escale la DNA

Post-ul Majda ajunsese să cântărească 90 de kilograme. Cum a reușit să slăbească actrița apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *