29/11/2021

Biu Marquetti, în lacrimi la Te cunosc de undeva! din cauza lui Aradits

Biu Marquetti, în lacrimi la  Te cunosc de undeva!, din cauza lui  Andrei Aradits. Artista s-a transformat în Whitney Houston.

Biu Marquetti, în lacrimi la  Te cunosc de undeva! Sâmbătă, 25 februarie. Vedeta se transformă în Whitney Houston și va cânta “I will always love you”. Iar la antrenamentele pentru acest rol, Andrei Aradits o va face să plângă pe solista originară din Cuba.

Biu Marquetti, în lacrimi la  Te cunosc de undeva!din cauza unui jurat

“Mi-a zis să mă concentrez pe ceva care mi s-a întâmplat în trecut, să mă gândesc la un fost iubit, ca să fiu tristă. Dar eu, când mă gândesc la un fost, nu-mi mai vine să plâng, ci mai degrabă sunt fericită că am scăpat de el (râde). Cu toate astea, “mi s-au luminat ochii” la antrenamente, mi-au strălucit, ca să zic așa, nu chiar am plâns… Nu știu cum o să fie pe scenă și la ce o să mă gândesc ca să am acel moment de tristețe. Dar o să mă descurc”, spune Biu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.