14/06/2024

O artistă din România, invitată de Rihanna să cânte împreună. A ”agățat-o” pe Facebook

Cântăreața Seeya a fost invitată să cânte pe aceeași scenă alături de Rihanna, la un concert ce va avea loc în luna iulie în Kazahstan.

Silvia Costache, cu numele de scenă Seeya, este născută în Chișinău, însă a crescut în România. Și-a făcut studiile la Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” din Focșani, iar acum face facultatea de Jurnalism la Universitatea „Hyperion” din București.

Seeya a debutat cu piesa „Chocolata” şi a adunat până în prezent peste 34 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a povestit recent că a primit un mesaj pe Facebook prin care era întrebată dacă vrea să cânte alături de Rihanna.

Silvia a acceptat pe loc, mai ales că piesa ei de debut e deja cunoscută publicului de acolo, dar și în alte țări precum Rusia sau Georgia.

 

În curând, Seeya va semna cu o casă de producţie din America de Sud. În plus, pregăteşte o colaborare cu producătorul Black Eyed Peas.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *