25/07/2021

Cântărețul Relu Mocanu a murit. El a fost de fapt bărbatul misterios din viața Israelei Vodovoz. “Am fost șocată”

Cântărețul Relu Mocanu a murit la vârsta de 67 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Interpretul de muzică populară este de fapt bărbatul care încerca de mai multă vreme să o cucerească pe Israela Vodovoz. 

Cântărețul Relu Mocanu a murit, după o operație pe cord. Acesta se afla internat în spital de ceva timp. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, mai ales că nu se așteptau ca totul să se întâmple așa repede.El a decedat la sfârșitul lunii februarie, însă despre dispariția lui s-a aflat abia acum.

Cântărețul Relu Mocanu a murit din cauza problemelor de sănătate

Zilele trecute, Israela a vorbit pentru prima dată despre artist. Cei doi țineau legătura pe Facebook. „Acel domn de care ai vorbit este Relu Mocanu. Nu amâna pe mâine sau poimâine ce poţi face azi. Nu ne-am cunoscut. Mi-a cerut prietenia pe Facebook în septembrie. Într-o zi mi-a trimis pe privat dacă sunt de acord să ascult o melodie de a lui pe Youtube. Am căutat atunci cine este. Avea o afinitate faţă de mine. Ca om m-a cucerit. El zicea că nu e loc în inima mea pentru el. Eu voiam aşa un prieten, nimic mai mult. Era un om dezinteresat material. M-a impresionat chestia asta. Era un om care era om. M-a șocat”, a declarat Israela

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.