12/08/2022

Declaratia incredibila a lui Gigi Becali despre Iulia, minora care a fugit de acasa pentru sa se calugari

Gigi Becali a fost emoţionat de cazul minorei Iulia Ionescu, eleva de la liceul Sf. Sava care a fugit de acasă la mănăstire. Latifundiarul care ispăşeşte trei ani de închisoare în dosarul “Valiza” este impresionat de iniţiativa adolescentei de a alege calea credinţei.

Gigi Becali a declarat la o emisiune de la România Tv faptul că este de lăudat iniţiativa elevei eminente de a alege calea bisericii, înţelegând că aceasta a vrut să se călugărească. Totodată, fostul manager al Stelei este de părere că micuţa este o sfântă.

“Fericiţi părinţii acelei fete şi fericită România că dă naştere încă la sfinţi. Ce este mai frumos pe lume decât să fii mireasa lui Hristos”, a declarat Gigi Becali.

Iulia Ionescu, eleva olimpică care a dispărut din Bucureşti în cursul zilei de miercuri, şi care a fost găsită sâmbătă într-un tren, în gara Suceava, le-ar fi spus de mai multe ori părinţilor săi, cît şi duhovnicului său, că doreşte să se călugărească.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.