16/09/2021

Bunica Innei într-o formă de invidiat. Toată lumea s-a pozat cu ea când au văzut ce tricou poartă

Bunica Innei într-o formă de invidiat. Artista nu stă prea mult departe de cea mai importantă persoană din viața ei, drept urmare, atunci când are ocazia, interpreta vine însoțită de aceasta.

Bunica Innei într-o formă de invidiat la concertul Deliei. Femeia a atras toate privirile și toți cei prezenți au vrut să se pozeze cu aceasta, mai ales când au văzut ce tricou poartă. „I am the club rocker”, expresie ce face referire la piesa nepoatei sale, lansată în 2011.

Bunica Innei, un personaj îndrăgit de toată lumea

Interpreta a venit la eveniment însățită de bunica ei. De altfel, nu este prima dată când vedeta o scoate pe femeie în public, cele două petrecând foarte mult timpul împreună. Nu puține au fost cazurile când interpreta și-a adus bunica în  studioul de înregistrări. Aceasta participă la toate momentele importante din viața nepoatei.

Bunica Innei într-o formă de invidiat. Toată lumea s-a pozat cu ea când au văzut ce tricou poartă

Cântăreaţa este foarte apropiată de bunica ei şi vorbeşte aproape zilnic cu ea la telefon. Ba mai mult, pentru a avea familia cât mai aproape, Inna i-a cumpărat o casă mamei ei în Bucureşti, unde aceasta s-a mutat împreună cu bunica artistei. Tatăl vedetei a rămas în Mangalia, dar vine în Capitală destul de des, pentru a-şi vedea soţia.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.