18/04/2024

Burleanu a ”dragat” până când a inventat două logo-uri pentru Liga 2 și Liga 3. Predictibilitatea spune că noile desene nu vor îmbunătăți respectivele eșaloane

Burleanu a ”dragat” până când a inventat două logo-uri pentru Liga 2 și Liga 3. Predictibilitatea spune că noile desene nu vor îmbunătăți respectivele eșaloane.

Liga 2 și Liga 3 reprezintă o „mocirlă” dragată de echipe de tradiție și de valoare, în care sunt la modă meciurile aranjate pentru pariuri și unde nivelul este foarte scăzut. O altă modă este cea a „dragărilor”, tot mai multe echipe spunând pas competiției. Numai în Liga 2, din cele 20 care au început sezonul s-au retras deja patru, dar sunt semnale că din vară vor „trage obloanele” și altele.

La Liga 3, prăpădul e și mai accentuat: se retrag și se desființează și mai multe echipe.

Răzvan Burleanu, omul care nu știa în urmă cu trei ani nici câte serii sunt în Liga 3, s-a gândit că niște logo-uri le lipsesc celor două competiții, în rest totul e perfect. Asta pentru că sunt la modă astfel de desene, care stârnesc fel și fel de controverse, cum a fost recent și cu desenul de la Primăria București.

Burleanu a ”dragat” până când a inventat două logo-uri pentru Liga 2 și Liga 3

Burleanu a ”dragat” până când a inventat două logo-uri pentru Liga 2 și Liga 3. S-au luat bani de la UEFA pentru două desene!

Azi, FRF a lansat logo-urile pentru Liga 2 și Liga 3. Momentul, după părerea lui Burleanu este „asupra de măsură” de important.

“Ne aflăm astăzi în fața unui moment foarte important pentru evoluția fotbalului românesc. Lansăm noile branduri Liga 2 și Liga 3, un proiect realizat cu asistență și finanțare din partea UEFA. Sunt două branduri pentru prezent și viitor, ne dorim ca aceste competiții să evolueze pentru că sunt fundamentale în piramida fotbalului”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

“Am convingerea că această nouă identitate, apreciată de toți reprezentanții cluburilor, va conferi plus-valoare și va consolida competițiile. Ne dorim să ajutăm fiecare club să își construiască, mai departe, propria identitate pentru că modelul de succes pe care îl implementăm trebuie exportat”, a spus Felix Grigore, Managerul Departamentului de Competiții al FRF.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *