23/05/2024

Noua viață a lui José Mari! Fostul coleg al lui Cosmin Contra de la Atletico Madrid și de AC Milan s-a modelat la sală și s-a tatuat pe tot corpul! GALERIE FOTO

Noua viață a lui José Mari! Fostul coleg al lui Cosmin Contra de la Atletico Madrid și de AC Milan s-a modelat la sală și s-a tatuat pe tot corpul!

La 38 de ani, fotbalistul spaniol dat de Sevilla, dar care a mai evoluat la cluburi precum Atletico Madrid și AC Milan (la ambele grupări s-a intersectat cu românul Cosmin Contra), dar și grupări socotite mai mici, precum Villarreal și Betis Sevilla, s-a reprofilat.

HU01 – 20030223 – Huelva, Spain : Atletico Madrid’s Jose Mari (R), and Huelva’s Pernia (C) struggle for a ball during their Spanish First Division soccer match on Sunday, 23 February 2003, at the Nuevo Colombino stadium in Huelva.

Jose s-a apucat de mers la sală, pentru a-și lucra trupul. Și și-a tatuat tot corpul. Apoi, și-a umplut contul de Instagram cu fotografii. José Mari s-a retras din fotbal 2013, de la echipa Xerez.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Regula U21 în Europa. Senzația Mbappe avea anul trecut aceeași cotă cu cea a lui Florinel Coman. Francezul valorează acum 10 milioane de euro

Regula U21 impusă de FRF echipelor din Liga 1 pentru sezonul 2016-2017 funcționează și în cupele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *