10/12/2023

Prezentatorul de televiziune Răzvan Botezatu, luat la palme. S-a întâmplat în direct

Prezentatorul de televiziune Răzvan Botezatu, luat la palme. Incidentul s-a petrecut în direct la emisiunea matinală pe care acesta o prezintă la Antena Stars.

Răzvan Botezatu, al cărui tată a încetat din viață anul trecut, a trecut printr-o experiență neplăcută la emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț.

 

Prezentatorul de televiziune Răzvan Botezatu, luat la palme. „Nici nu mai pot să vorbesc”

La emisiunea respectivă, Răzvan Botezatu, căruia recent i s-a făcut rău în direct, a luat-o de urechi pe Natalia Mateuț. Aceasteia nu i-a picat prea bine situația, astfel că și-a plesnit colegul peste față.

Woman gardening portrait

„Nici nu mai pot să vorbesc. Mi-a amoţit falca”, a spus Răzvan Botezatu după incident.

Post-ul Prezentatorul de televiziune Răzvan Botezatu, luat la palme. S-a întâmplat în direct apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.