23/05/2024

Andreea Bălan face dezvăluiri despre George Burcea. Declarații de senzație despre soțul ei

Andreea Bălan face dezvăluiri despre George Burcea. Artista a oferit detalii neștiute despre cel care i-a devenit soț în luna martie a acestui an.

Andreea Bălan, care a trecut printr-o despărțire dureroasă de muzicianul Keo, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

În luna martie a acestui an, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea, nunta având loc în cadru restrâns, în America. Cei doi au împreună o fetiță, Ella, care a fost botezată în luna aprilie.

Deși preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, Andreea Bălan și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Artista a vorbit despre soțul ei, George Burcea, oferind detalii despre cum este acesta în rol de soț și de tată.

Andreea Bălan face dezvăluiri despre George Burcea. „Dacă înainte ne mai ciondăneam…”

Întrebată despre cum este viața după căsătorie și ce anume s-a schimbat în relația cu partenerul ei de viață, Andreea Bălan a răspuns:

„Este mai frumoasă. Pe noi Ella ne-a legat foarte mult. Dacă înainte de naștere ne mai ciondăneam pe diferite chestii, cum a apărut ea pe lume, ne-a arătat ce înseamnă dragostea adevăratpă ți ne-a făcut să vedem „the big picture” în care noi trei suntem fericiți împreună”.

În ceea ce-l privește pe George Burcea în rol de tătic și soț, cântăreața a explicat:

„Știam că este un om dedicat și responsabil, dar m-a surprins cu devotamentul lui față de ea și cu grija pe care i-o poartă. Am mare încredere în el atunci când sunt plecată și știu că el are grijă. Se pricepe de minune la tot ce ține de un copil. Este cel mai bun tată și soț pe care l-am văzut vreodată și sunt mândră că e al meu. Și mă face fericită și mândră să știu că e acolo mereu și că e partenerul meu pe drumul ăsta”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *