25/06/2024

Declarații după bronzul obținut de CSM București la Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Sunt mândru de fetele mele”

Declarații după bronzul obținut de CSM București la Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM Bucureşti a trecut de Buducnost, 26-20.

”Sunt foarte fericit pentru că am câștigat acest meci. Sunt extrem de mandu de fetele mele. M-au ajutat, m-au sustinut. Ieri am discutat că meciul nu a fost bun, dar nu dispare valoarea. Important e sa iți dai seama cât de mult vrei să câștigi acest meci. Le-am intrebat dacă vor să castige această medalie, au zis da, si am zis ok, hai să caștigăm, atunci.

Nu știu ce ne asteaptă la Bucuresti și vreau să avem o săptămană bună, vreau să le imbrățișez pe fete, să le pup. Apărarea lor a fost agresivă, Paula nu a primit, ieri, ajutorul pe care l-a primit azi. Nu e frumos să ai locul IV pe perete, Locul III este altceva”, a declarat Per Johansson, în exclusivitate la Dolce Sport.

”Am jucat fără presiune azi. Ne-am motivat altfel. Am fost total diferite, a funcționat absolut tot. Azi am dorit să joc numai pentru românașii noștri, au meritat din plin victoria. Cu Vardar a fost presiune foarte mare. Urmează Cupa României, pe care ne-o dorim să câștigăm”, a spus Paula Ungureanu, la Dolce Sport.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Regula U21 în Europa. Senzația Mbappe avea anul trecut aceeași cotă cu cea a lui Florinel Coman. Francezul valorează acum 10 milioane de euro

Regula U21 impusă de FRF echipelor din Liga 1 pentru sezonul 2016-2017 funcționează și în cupele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *