27/10/2021

Cosmina Păsărin, declarații incredibile despre George Vintilă, la 12 ani de când s-au despărțit. “Au devenit complicate…”

Cosmina Păsărin, declarații incredibile despre George Vintilă, la 12 ani de când s-au despărțit. Aceștia au fost împreună 3 ani, însă în 2005 au pus puct relației de iubire.

Cosmina Păsărin, declarații incredibile despre George Vintilă, cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta are numai cuvinte frumoase la adresa fostului iubit.

Cosmina Păsărin, declarații incredibile despre George Vintilă, fostul ei iubit

„Cea mai mişto vedetă masculină cu care am fost e George Vintilă. A fost singurul cunoscut cu care am fost. Am avut o relaţie foarte frumoasă de vreo 3 ani şi jumătate. (…) Din păcate, toate relaţiile mele au fost complicate. Au început bine şi au devenit complicate pe parcurs. Mie îmi plac băieţii răi. (…) Mai puţin relaţia cu George. A fost altceva cu el. A fost o relaţie chiar liniştită. Relaţiile ulterioare au devenit mai agitate”, a spus Cosmina Păsărin la Antena 1.

Cosmina Păsărin, în vârstă de 34 de ani, este o femeie singură. Cu toate acestea, mărturisește că nu simte nevoia unei noi poveștii de dragoste și nici a unei eventuale căsătorii.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.