20/10/2021

Bianca Drăgușanu se mărită iar cu Victor Slav? A apărut poza care o dă de gol

Bianca Drăgușanu este pregătită să devină din nou mireasă. Cel puțin asta reiese din ultima fotografie pe care vedeta a publicat-o pe contul unei rețele de socializare. 

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Slav, care este și tatălui fiicei sale, Sofia Natalia. Cei doi sunt divorțați, dar iubirea lor a rămas vie. Acum, vedeta pare pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. A publicat pe contul unei rețele de socializare o fotografie în care apare alături de o prietenă. Bianca ține în mână o pancartă pe care ste scris mesajul „OMFG, I’m getting married (Dumnezeule, mă mărit! – n.r.)”.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în septembrie 2013, dar au divorțat după numai câteva luni. Cei doi s-au împăcat și se iubesc la fel ca în prima zi. Rodul iubirii lor, Sofia Natalia, s-a născut în septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au schimbat complet de când în viața lor a apărut Sofia. Este vizibil că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine și că ar face orice ca fiica lor să crescă în cele mai bune condiții. În plus, Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în relația lor și au grijă să fie în continuare romantici.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.