15/07/2024

FOTO EXCLUSIV/ Detaliile unei vieți discrete. Zoli de la Sarmalele Reci a devenit vegetarian și se dedică 100% fiului său

Pare greu de crezut însă el este Zoli, omul care căruia generații de tineri români au prins drag de rockul românesc prin trupa de istorie, Sarmalele Reci. Solistul care va sărbători la anul un sfert de veac de succes, Zoltan Andras (49 ani) este aproape de nerecunoscut în postura de tătic atent, camunflat la metrou.

Ultimii zece ani n-au fost chiar productivi pentru Sarmalele Reci, din punct de vedere concertistic și discografic, ca de altfel pentru tot ce înseamnă muzică cu mesaj în contextul actual al pieței muzicale. Ala că Zoli îți imparte timpul cu o altă trupă de-a sa, Jazzapella (cu care a participat recent la Sibiu Jazz Festival), și cu celaltă meserie a sa, aceea de traducător profesionișt, interpret la conferințe și seminarii. De ”sarmele reci” s-a lăsat, căci a devenit bio vegetarian, și acest fapt a contribuit vizibil la schimbarea imaginii sale.

Liber profesionist, Zoli de la Sarmalele Reci a renunțat la mai multe planuri persoanale își petrece mult timp cu băiatul său Aron, în vârstă de 9 ani, care-i seamănă leit și căruia pare că-i este părinte, dar și prieten.

Sarmelele Reci, una din trupele care a scris ABC-ul rockului de după ’89, amintim succese precum ”Violeta”, ”O data-n viață”, ”N-ai nimic pe sub tricou”, ”La televizor”, ”Țara te vrea prost” ori ”Șpriț de vară” continua să activeze concertistic datorită fanilor fideli pe care i-a păstrat, în ciuda abandonării activității discografice. Ultimul album l-au lansat în urmă cu cinci ani și au hotărât că nu e cazul să facă compromisuri, să-și schimbe genul pentru a fi la radio.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *