29/09/2022

Denisa Nechifor a dat-o de gol pe Brigitte, după ce buneta a primit o palmă de la Năstase. “Nu este prima dată”

Denisa Nechifor a dat-o de gol pe Brigitte, după ce a primit o palmă de la Năstase. O bună prietenă a brunetei, fosta iubită a lui Adi Cristea a declarat că relația celor doi este una specială.

Denisa Nechifor a dat-o de gol pe Brigitte, după ce au apărut imagini șocante cu vedeta și soțul ei, certându-se ca la ușa cortului, într-o parcare. Blonda a povestit în direct la tv, cum este relația dintre aceștia.

Denisa Nechifor a dat-o de gol pe Brigitte, după cearta cu Ilie Năstase

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de soțul ei

„Eu cred că ştie să îşi rezolve fiecare problemele în felul lor. Cred că unii sunt mai liniştitţi, unii mai altfel. Toată lumea le făcea poze. Nu este pentru prima dată şi ei nici nu se feresc. Noi am fost la masă după şi dânşii au plecat să se distreze. Ei sunt foarte bine. Eu cred că se iubesc foarte mult, dar în stilul lor. Aşa sunt ei. Acea palmă a fost aşa, nu putem să ne băgăm. Cred că e corect să discute ei dacă au ceva de discutat ” a spus Denisa Nechifor la tv.

Post-ul Denisa Nechifor a dat-o de gol pe Brigitte, după ce buneta a primit o palmă de la Năstase. “Nu este prima dată” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.