03/02/2023

Cătălin Bordea a ajuns la închisoare. „Printre deținuți m-am simțit ca acasă”

Cătălin Bordea a ajuns la închisoare, pentru a susține un spectacol de stand-up alături de colegul lui, Micutzu. Actorul a făcut primele declarații despre experiența trăită printre deținuți.

Cătălin Bordea a ajuns la închisoare pentru a le oferi deținuțulor câteva momente amuzante. Acesta a mărturisit că obișnuiește să facă acest lucru și că se simte bine știind că îi bucură pe cei închiși.

Cătălin Bordea a ajuns la închisoare. "Printre deținuți m-am simțit ca acasă"

Cătălin Bordea a ajuns la închisoare cu glume…penale

„Eu aveam planul ăsta de acum 7 ani de zile. Am zis că ar fi tare să fac un spectacol de stand up în pușcărie. Toată lumea mi-a zis că glumele mele sunt penale, de asta fac un show în pușcărie”, a spus Cătălin Bordea la Antena 1.  „Printre deținuți m-am simțit ca acasă”, a încheiat Cătălin Bordea. În ultima perioadă, Cătălin Bordea a slăbit enorm. Acesta a vorbit despre decizia de a da jos kilogramele în plus.

Post-ul Cătălin Bordea a ajuns la închisoare. „Printre deținuți m-am simțit ca acasă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *