18/04/2024

Oana Roman a fost acuzată că minte, însă a demonstrat totul în direct la tv. Ce a făcut în fața tuturor

Oana Roman a fost acuzată că minte, atunci când a spus că poartă măsura  44 la haine. Pentru a demomstra tuturor că spune adevărul, aceasta și-a arătat eticheta în direct la tv.

Oana Roman a fost acuzată că minte, după prezentarea de modă de zilele trecute. Zilele trecute, vedeta a declarat că poartă măsura 44 la haine, însă nimeni nu a crezut-o.

Oana Roman a fost acuzată că minte, dar a demonstrat că a spus adevărul

„Eu am spus că port 44, 46 la haine. Cel mai tare e că m-a comentat un domn, a scris vreo 15 comentarii în care a scris de ce crede el că este imposibil să am eu măsura asta. Că a calculat el. Televizorul modifică foarte mult. (…) Uite, nu mint, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman arată altfel de când a slăbit. În ultima perioadă, vedeta a făcut publice mai multe imagini, după ce a scăpat de aproape 10 kilograme, însă, puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în urmă cu ceva ani.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *