05/06/2023

UPDATE: Doctorul Cristian Andrei, vinovat de accidentul din Dâmbovița. Doi oameni, la spital

 Doctorul Cristian Andrei, implicat într-un accident de circulație, petrecut miercuri, 12 aprilie, în Răcari județul Dâmbovița. Acesta a fost dus la poliție pentru declarații.

UPDATE: În cauză a fost deschis un dosar penal. Anchetatorii au stabilit că celebrul doctor Cristian Andrei este şoferul care a provocat carambolul în care au fost implicate trei maşini, în centrul oraşului Răcari. Se pare că, doctorul nu a fost atent şi a frânat prea târziu, lovind maşina din faţa sa, care l-a rândul ei s-a oprit într-un autoturism care oprise la trecerea de pietoni. Două persoane au fost rănite uşor şi transportate la Spitalul din Târgovişte.


Doctorul Cristian Andrei, implicat într-un accident de circulație, ușor. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav. Camerele de supraveghere au surprins accidentul.

Doctorul Cristian Andrei, implicat într-un accident și dus la poliție pentru declarații

Se pare că medicul ar fi vinovat de carambolul de pe sosea pentru că nu ar fi observat că doua masini sunt oprite la o trecere de pietoni și ar fi intrat în ele. Acesta a fost nevoit să dea declarații poliției.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *