29/11/2021

The Sun scrie că Mourinho ar avea o relaţie cu o poliţistă: ”Nu e vorba de sex la mijloc”

Jose Mourinho ar avea o relaţie cu o poliţistă, pe numele ei Ruth Mills, notează The Sun.

Atât managerul lui Manchester United, cât şi poliţista de 36 de ani sunt căsătoriţi. Potrivit sursei citate, relația dintre cei doi s-ar fi înfiripat la piscina unui hotel de lux. La respectiva locaţie, United se cazase înainte de meciul din deplasare, cu Hull, din semifinalele Cupei Ligii.

Polițista le-a dat apă la moară celor care au răspîndit zvonul.  La doar două săptămâni după întâlnirea lor, Ruth a fost identificată în tribunele Old Trafford, alături de mai mulţi prieteni.

Maşina care i-a transportat de la Hull la Machester îi aparţine unei firme care îşi are sediul lângă Old Trafford şi la care apelează de obicei „diavolii” în astfel de cazuri. Ca atare, sunt şanse mari ca vehiculul să îi fost pus la dispoziţie lui Ruth chiar de către Mou.

 

Femia a încercat să infirme zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Mourinho: ”Ți-aș spune întreaga poveste, dar probabil nu va fi interesată pentru că nu e vorba despre sex la mijloc. El mi-a acordat un autograf, iar cineva mi l-a găsit la locul de muncă și a decis să se răspândească acest zvon rău intenționat.

Băieții mei sunt fani Manchester United. Și noi am fost unul dintre 65.000 de alți fani la joc. Asta e întreaga poveste”.

Mourinho a cunoscut-o pe actuala sa soţie, Matilde „Tami” Faria, încă din adolescenţă. Cei doi s-au căsătorit în 1989 şi au împreună doi copii (foto mai jos, în tribunele Stamford Bridge, pe când Jose antrena Chelsea).

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.