25/06/2024

Ce cadou a primit Carmen Dan de sărbători. FOTO în articol

Ministrul de Interne Carmen Dan are de curând un nou membru în familie. Printre multele cadouri pe care le-a primit de sărbători de la rude și apropiați, familia i-a dăruito cățelușă. Patrupedul este din rasa Beagle, are 3 luni și a fost botezată Joy.

Rudele care i-au dăruit câinele au făcut haz de necaz după episodul microfonului ascuns în priză.

De altfel, este cunoscut faptul că această rasă de câini a fost folosită în trecut pentru vânătoare. Potrivit zooland.ro, inițial Beagle erau folosiți pentru vânarea și urmărirea iepurilor sălbatici. Fiind de talie mică, erau purtați în tolbe, călare. Câinii mai mari de vânătoare urmăreau vânatul, iar acolo unde terenul nu mai permitea (tufișuri, pădure) erau eliberați Beagle-ii care se strecurau peste tot.

Mai în glumă, mai în serios, Carmen Dan a spus că Joy o va apăra de cei care vor să-i mai monteze microfoane în priză.

În urmă cu o lună, Carmen Dan declara că a găsit un microfon ascuns în locuința ei, într-o priză. „Am găsit în locuința mea un dispozitiv care după prima verificare pare un dispozitiv de înregistrare audio într-una dintre camerele din apartamentul în care locuiesc. Fac precizarea că nu locuiesc într-o locuință a RAAPPS-ului”, a spus Carmen Dan.

Ministrul de Interne a spus atunci că a sesizat poliția în legătură cu acest caz și a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Ancheta este în continuare în desfășurare.


REPORTAJ/Povestea lui Juju, filosoful homeless din Anina: „Eu sunt fericit. Ştii cum a murit Tolstoi? Sărac. Şi în frig“|FOTO

Post-ul Ce cadou a primit Carmen Dan de sărbători. FOTO în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *