25/01/2022

Atitudinea Romanitei Iovan a uimit pe toata lumea

La o luna de la moartea lui Adrian Iovan, casa acestuia ar urma sa fie scoasa la licitate, pentru ca banca sa isi recupereze prejudiciul. Romanita Iovan nu este insa de acord si si-a luat angajamentul de a plati integral valoarea creditului luat de pilot.

Luna trecuta, Adrian Iovan pilota un avion de mici dimensiuni, care trebuia sa duca o echipa de medici la Oradea, pentru prelevarea unor organe. In munti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pilotul a pierdut controlul avionetei si s-a prabusit.

Din cauza ranilor, dar si a frigului, Adrian Iovan a pierdut lupta cu viata, fiind inmormantat mai apoi cu onoruri militare. In urma pilotului au ramas doi copii, Irina, fiica sa din prima casnicie, dar si Albert, baietelul pe care il are cu Romanita Iovan.

La o luna de la moartea acestuia, creatoarea de moda s-a ocupat de parastasul acestuia de 40 de zile si tot ea este cea care se ocupa si de cele lasate in urma de pilot: casa, masina, un caine, dar si datorii:
“Banca urma sa scoata la licitatie casa lui Adrian, pentru ca erau cateva rate neplatite. Romanita nu a fost de acord ca proprietatea sa se vanda la un sfert de pret, asa ca va plati ea datoria pe care Iovan o avea.
Cel mai probabil va achita creditul integral, apoi va trebui sa se inteleaga cu Irina. Nu stiu daca va vinde casa, ori o vor pastra.
Atitudinea Romanitei din ultima luna a uimit pe toata lumea. Se pare ca, totusi, tinea cu adevarat la el.
Chiar s-a ocupat de tot ceea ce a avut legatura cu Adrian”, a declarat un prieten al lui Adrian Iovan.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.