29/07/2021

(P) Cadouri de mărţişor

Mărțișorul, micuța bijuterie împodobită cu un șnur alb cu roșu, care este oferit persoanelor dragi pe 1 martie ca vestitor al primăverii, a primit de-a lungul timpului semnificații diverse, de la dar aducător de noroc la simbol al renașterii naturii.
Bijuteriile în formă de trifoi cu patru foi sunt considerate talismane norocoase. Dăruiește-le ca mărtișoare pentru ca persoana care le va purta să aibă parte de tot ce e mai bun.

Dacă vei cumpăra un mărțișor pentru persoana cea mai dragă din viață ta, cel mai potrivit simbol este o bijuterie în formă de inimă pentru a-i arăta toată dragostea ta.
Brățările cu șnur roșu din aur sau din argint sunt un trend foarte apreciat, așa că nu ai cum să dai greș cu un mărțișor de acest gen.

Și pentru că știm că în această perioadă ai foarte multe mărtișoare de oferit, avem un cadou pentru tine: cumpără, începând cu 17 martie, trei pandantive din argint din magazinele Splend’or, Be in time sau B&B Collection și îl primești pe al patrulea gratuit!

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published.