10/12/2023

Mesajul de ultimă oră al lui Christian Sabbagh, după ce fetița lui a ajuns în stare gravă la spital. Ce a transmis prezentatorul de televiziune

Mesajul de ultimă oră al lui Christian Sabbagh, după ce fetița lui a ajuns în stare gravă la spital. Prezentatorul de televiziune a transmis un mesaj prietenilor săi virtuali.

Prezentatorul tv a povestit cum micuța Anais a ajuns în stare gravă. În prezent, copila, Anais, se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Micuța, care s-a născut în urmă cu aproape o lună, a răcit foarte tare, însă, atunci când realizatorul tv și soția lui au mers la spital, medicii i-au recomandat doar pastile pentru răceală. Se pare că micuța a făcut pneumonie.

 

Mesajul de ultimă oră al lui Christian Sabbagh, după ce fetița lui a ajuns în stare gravă la spital. „Înving orice”

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Christian Sabbagh a transmis un mesaj din care se înțelege că starea fiicei lui este ceva mai bună.

„Ca orice luptător, înving orice. Chiar și boala!”, a scris prezentatorul de televiziune.

Mesajul este însoțit de o imagine mai mult decât înduioșătoare, în care Christian Sabbagh stă întins pe pat, cu fetița în brațe, strângând-o puternic la piept.

CITEȘTE ȘI:

Christian Sabbagh, dezvăluire cutremurătoare din spitalul în care este internată fetița lui. Un bebeluș a murit subit

Fetița lui Christian Sabbagh, în stare critică, după un banal medicament pentru răceală. “Ne-a trimis acasă”

Fetița lui Christian Sabbagh, în stare gravă la spital. Prezentatorul TV e distrus. “Jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe”

Post-ul Mesajul de ultimă oră al lui Christian Sabbagh, după ce fetița lui a ajuns în stare gravă la spital. Ce a transmis prezentatorul de televiziune apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.