03/10/2023

Recomandarea incredibila a psihologilor pentru o casnicie fericita si de durata

Psihologii americani sustin ca aventurile sexuale cu alte persoane decat partenerul de viata ar putea face ca relatia sa functioneze mai bine pe termen lung.

 Aventurile pot avea si efecte benefice pentru cuplu

Eli Finkel, de la departamentul de psihologie de la Northwestern University din Illinois, SUA, sfatuieste persoanele din a caror casnicie a disparut pasiunea si intimitatea sa incerce o relatie de comun acord “non-monogama”.

Sexul este foarte important pentru ambii parteneri

“Se poate ca partenerul tau sa fie o sursa extraordinara de sprijin social si de stimulare intelectuala, dar sa nu mai fi facut sex de mai mult de doua ori pe an in ultimii cinci ani si niciunul dintre voi nu crede ca este suficient”, a spus psihologul pentru The Telegraph.

“Eu nu recomand sa inseli, dar o relatie non-monogama de comun acord ar putea functiona foarte bine”, a adaugat Eli Finkel.

In volumul “The Suffocation of Marriage”, Finkel si colegii sai sustin ca, in prezent, oamenii asteapta mai mult din partea partenerului decat inainte – sa fie un iubit, un prieten, un confident, un terapeut si opersoana care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele pe termen lung.

Cu toate acestea, cuplurile petrec mai putin timp impreuna, ceea ce duce la nemultumiri.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Culmea ridicolului! Pe bune, știți cum se numea calul lui Ștefan cel Mare? Răspunsul îți poate aduce cetățenie română

O refugiată din Afganistan, stabilită de opt ani în Timişoara, nu are cetăţenie română pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *