23/05/2024

Imaginea cu Elena Gheorghe care i-a speriat pe fani. “Ai grijă, nu e bine ce faci”. Artista este însărcinată în aproape 7 luni

Imaginea cu Elena Gheorghe care i-a speriat pe fani a fost postată chiar de artistă pe contul ei de socializare. Întinsă pe iarbă și cu mâna pe burtică, viitoarea mămică a făcut senzație pe Facebook. Prietenii virtuali au tras un semnal de alarmă.

Imaginea cu Elena Gheorghe a creat isterie în rândul fanilor de pe cobntul de socializare. Aceștia au sfătuit-o pe vedetă să nu mai stea pe pământul rece, mai ales că este gravidă în aproape 7 luni.

Imaginea cu Elena Gheorghe, la iarbă verde

“Ai grijă, nu e bine ce faci”, „Pământul este rece și vei răci, nu cred că este indicat”, „Stai cu bebe la soare. Ce mămică frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor virtuali. Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară, iar peste aproape trei luni va deveni din nou mamă, așa cum și-a dorit. „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, in premiera aceasta fotografie: Nicholas, eu și…burtica„, a scris Elena Gheorghe pe contul de socializare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *