18/07/2024

Ce se intampla daca esti barbat si iti faci un test de sarcina?

Un baiat s-a gandit sa se amuze cu un test de sarcina ce ii apartinea iubetei sale si pe care l-a gasit in baie. Dupa ce s-a amuzat teribil, a decis sa il desfaca si sa il foloseasca.
Dupa ce s-a amuzat cand a gasit testul de sarcina, baiatul a decis sa il si foloseasca, iar rezultatul a fost unul cat de poate de neasteptat: i-au aparut doua liniute roz, lucru ce indica faptul ca persoana care a facut testul ar fi insarcinata.

Cum acest lucru nu este posibil, baiatul a ramas extrem de amuzat de eveniment, a fotografiat testul si a urcat poza pe internet.

Au fost multi cei care au ras, dar printre comentariile pline de amuzament s-a numarat si o persoana care i-a oferit o explicatie: “daca poza este reala si a fost realizata de tine, ar trebui sa iti faci un control pentru cancer la testicule”.

Speriat, baiatul a mers la doctor un a aflat ca intr-adevar este bolnav de cancer. Pentru ca l-a descoperit intr-o stare incipienta, baiatul a avut noroc si a reusit sa se trateze.

Cand este folosit, testul de sarcina cauta o substanta numita HCG, produsa de placenta femeii. A fost descoperit faptul ca si barbatii produc aceasta substanta, doar daca sufera de cancer testicular.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Culmea ridicolului! Pe bune, știți cum se numea calul lui Ștefan cel Mare? Răspunsul îți poate aduce cetățenie română

O refugiată din Afganistan, stabilită de opt ani în Timişoara, nu are cetăţenie română pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *