30/11/2021

Andreea Mantea se pregătește intens de vară. „Sunt în reconstrucție totală”

Andreea Mantea se pregătește intens de vară. Vedeta vrea să arate perfect în rochițe vaporoase și costum de baie.

Andreea Mantea, care a slăbit în ultima perioadă cu ajutorul unei cure de zer, este foarte concentrată pe felul în care arată și se prezintă în public.

Cum vara se apropiue cu pași repezi, prezentatoarea de televiziune, care are un băiețel pe nume David, este foarte grijulie cu aspectul ei fizic și se pregătește intens. Ea a mers la un salon de înfrumusețare, unde și-a făcut epilare definitivă, ca să nu mai aibă niciun fel de problemă cu părul inestetic de pe mâini și picioare.

Andreea Mantea se pregătește intens de vară. Încă i se văd colăceii de pe burtică

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți de culoare roz și o bustieră în aceeași nuanță, Andreea Mantea a fost filmată pe patul salonului de înfrumusețare.

La un moment dat, aceasta s-a ridicat în fund și s-a observat că în ciuda faptului că a slăbit, mai are colăcei.

„Cine nu-și dorește să nu mai stea să-și facă programare la epilat. să nu mai stea să se chinuiască pe acolo: au mă ustură, au mă doare… Vreau să-mi fac viața mai ușoară. iată, port aparat (n.r. aparat dentar), merg la sală, sunt în reconstrucție totală. Vine vara și vreau să nu mai am tot felul de probleme. Fără îngrășatul porcului în ajun. Stop. vara asta va fi vara mea și a lui David. Va merge peste tot cu mine”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.