15/07/2024

Diana Munteanu vorbește despre problemele cu băiețelul ei. „Chiar m-a durut”

Diana Munteanu vorbește despre problemele cu băiețelul ei. Vedeta de televiziune a explicat cu ce s-a confruntat din cauza fiului ei, David.
Diana Munteanu este o cunoscută prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu. Din mariajul celor doi, care au divorțat în urmă cu câțiva ani, a rezultat un băiețel, pe nume David.

În cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”, de la Antena 1, unde este moderatoare, Diana Munteanu a făcut mărturisiri legate de fiul ei.

 

Diana Munteanu vorbește despre problemele cu băiețelul ei. „Era mai mic și era exclus”

La emisiunea respectivă s-a discutat despre abuzul fizic și emoțional.

Diana Munteanu a explicat că a avut probleme cu excluderea fiului ei din anumite cercuri, dar că au reușit să depășească situația critică.

„Am trăit-o și eu cu David. Tot pe considerentul ăsta că este mai mic decât restul. Îl excludeau din orice joc și ajunsese să pândească fetele din cartier mai după mașini așa, să se uite la ele cum se joacă. M-a durut, la ora aia chiar m-a durut”, a declarat Diana Munteanu.

Post-ul Diana Munteanu vorbește despre problemele cu băiețelul ei. „Chiar m-a durut” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *