29/11/2021

Corina Bud a comis-o din nou. „Iar îți e cald?” Cât de mult a slăbit artista

Corina Bud a comis-o din nou pe contul de socializare, după ce a făcut publică o imagine incendiară. Fanii nu s-au putut abține. Dacă unii și-au folosit imaginația bogată, alții au observat că interpreta a slăbit.

Corina Bud a comis-o din nou, după ce a postat o fotografie în care apare foarte sexy, într-un desuu negru. Imaginea a încins spiritele, iar admiratorii vedetei au comentat imediat.

 

Corina Bud a comis-o din nou pe Facebook

„Iar îți e cald?”, „Ai slăbit mult, se vede”, „Tu ești mereu fierbinte”, ” Un fel de ” 50 de Umbre ale Corinei „„, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Corina și-a revenit complet după despărțirea de omul de afaceri Nelu Bud și, deși în momentul de față singurul bărbat din viața ei este Robin, fiul ei, cântăreața radiază de fericire. „Fac sport, mă bucur de lucrurile simple din viața mea, mă preocup foarte mult de Robin și el îmi face viața foarte frumoasă. Lucrez la un album nou, lucrez la piese pentru piața internațională, cât și pentru România, fac foarte multe lucruri frumoase care-mi plac și de care mă bucur și atunci pot să radiez. Am motive să fiu bucuroasă”, ne-a declarat Corina, completând că viața de femeie singură îi priește destul de mult.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.