18/04/2024

Cel mai longeviv impresar român împlinește 60 de ani! Soția sa, Maria Dragomiroiu, îi pregătește o petrecere de pomină

Bebe Mihu, al cărui nume este asociat cu spectacolul românesc de calitate din ultimele patru decenii, împlinește astăzi 60 de ani! Soția sa, reputata solistă Maria Dragomiroiu îl serbează cu un chef cât o nuntă, căci o parte importantă a showbiz-ului își ia zi liberă ca să-l ureze.

Profesionist căruia îi sunt recunoscătoare generații de artiști și care a adus bucurie multor milioane de spectatori români  în lunga sa activitate, Bebe Mihu și-a câștigat o simpatie admirabilă în branșa artistică încă din perioada comunistă. Asta și pentru că îl recomandă anii în care a lucrat cu generația de aur a scenei românești, muzicală ori de teatru. Muzicant, fost director de centru cultural local, dar mai ales  organizator de evenimente, impresar și manager de turneu, Bebe Mihu are un palmares profesional greu de egalat. De la începutul anilor ’80 și până în prezent a dus la bun sfârșit circa 3000 evenimente.

An de an, impresarul este colindat de zeci de artiști prieteni, dintre care îi amintim pe Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Adrian Enache, Paul Surugiu ”Fuego”, Nicu Paleru, Angela Rusu.  Bebe Mihu a știut întotdeauna să scoată în evidență artiștii cu care a lucrat, căci le-a apreciat calitățile pe care le-a evaluat întotdeuna din ”partea cealaltă a oglinzii”, dat fiind și faptul că, la bază, omul este muzician (violă și pian). A absolvit actualul Colegiu Național de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara,  apoi Facultatea de Muzică, secția ”pedagogia muzicală”.

Impresarul formează de peste 30 de ani un cuplu profesional și privat, unul de invidiat, cu respectabila solistă Maria Dragomiroiu, cea care se ocupă personal de fiecare aniversare a soțului soțului său. La începutul anului cei doi au sărbătorit un sfert de secol de la nuntă.

VIDEO | O femeie susține că a locuit cu ucigașa de la metrou. “Era foarte supărată”

Post-ul Cel mai longeviv impresar român împlinește 60 de ani! Soția sa, Maria Dragomiroiu, îi pregătește o petrecere de pomină apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *