23/05/2024

Reacția Oanei Zăvoranu după ce a aflat că Laurette divorțează. “Are aia faţă de cuminte?”

Reacția Oanei Zăvoranu după ce a aflat că Laurette divorțează. Atunci când vine vorba de subiectele mondene, vedeta nu ezită să își spună părerea public. De data asta, a venir rândul mulatrei.

Oana Zăvoranu și-a spus părerea cu privire la divorțul neașteptat al mulatrei laurette.  „Care Laurette? Aşa veste proastă? Îmi pare rău sunt profund atinsă ,dacă l-a înşelat? Eu îl cred pe om, are aia faţă de cuminte?” a mărturisit Oana Zăvoranu la Antena 1.

Mesajul lui Laurette după ce s-a aflat că divorțează. "Sunt oameni care fac rău pur și simplu"

Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu Alex Ashraf

Vedeta a mărturisit că sta și o zi întreagă fără să mănânce, pentru a se menține în formă.  „Eu n-am mâncat nimic o zi întreagă, am băut un shake. Acum da, aceştia sunt sânii mei naturali. Eu n-am faţete, eu am implanturi din porţelan, m-au costat cam 40.000 de euro.” a mai dezvăluit aceasta. Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf, în secret.  Nași au fost Silviu Prigoană și soția sa

 

Post-ul Reacția Oanei Zăvoranu după ce a aflat că Laurette divorțează. “Are aia faţă de cuminte?” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *