29/05/2024

Kitty Cepraga, de la Școala vedetelor, și-a arătat pentru prima oară fetița la TV. Se vorbește în patru limbi cu micuța | FOTO

Kitty Cepraga, de la Școala vedetelor, și-a arătat pentru prima oară fetița la TV. senzuala blondă are o fetiță extraordinar de frumoasă.

Devenită cunoscută la ”Școala vedetelor”, Kitty Cepraga a ales ca de câțiva ani să se mute în Italia, unde și-a încercat norocul ca actriță, dar a obținut recunoaștere și ca regizor. În plan personal, vedeta este mămica unei fetițe, Aurora, care a venit pe lume în anul 2015.

Blonda a venit în România pentru o scurtă perioadă, împreună cu fiica ei, Aurora, care este scumpă foc.

Kitty Cepraga a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„E o bucurie de câte ori ne întoarcem. Iar Aurora este pentru prima oară în viața ei când apare la televizor”, a declarat Kitty Ceprega.

Kitty Cepraga, de la Școala vedetelor, și-a arătat pentru prima oară fetița la TV. „Sperăm să nu facem haos total în mintea ei”

Artista a făcut mărturisiri despre micuța ei, afirmând că, în familie, cu aceasta se vorbește în mai multe limbi.

„Îmi vine foarte spontan să îi vorbesc în italiană. Și în română. Cu bunicii vorbește în română. Cu tăticul ei vorbește numai în franceză. Și la grădiniță vorbește în engleză. dar sperăm să nu facem un haos total în mintea ei. la sfârșitul lunii mai împlinește doi ani. Viața mea s-a schimbat aproape radical de când o am. Evident nu mai am timp, dar nu-l consider un timp pierdut, ci un timp câștigat. N-aș fi crezut că poate să-mi ofere atâta bucurie”, a mai spus vedeta.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *