21/05/2022

Decizia luată de Diana Dumitrescu după ce s-a îngrășat. Face sport pe plajă

Decizia luată de Diana Dumitrescu după ce s-a îngrășat i-a surprins chiar și pe fani. Zilele acestea, actrița s-a relaxat la malul mării, unde a făcut sport câteva ore pe zi.

Decizia luată de Diana Dumitrescu după ce s-a îngrășat a atras admirațiaa tuturor. Îmbrăcată corespunzător, cu o pereche de pantaloni ce o ajută să slăbească, vedeta s-a apucat de alergat…pe plajă. „Exercitii în aer liber! Senzațional. Bucură-te din plin de lucrurile neînsemnate care îți aduc zâmbetul pe buze!”, a scris Diana Dumitrescu pe contul de socializare.

Decizia luată de Diana Dumitrescu după ce s-a îngrășa, la început de primăvară

„Bravo, foarte bine”, „De unde ți-ai luat pantalonii despre care vorbeai și care te ajută să slăbești?”, „E bine la plajă”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali. În ultima vreme, Diana Dumitrescu a pus câteva kilograme în plus, kilograme care i-au adus imediat critici.  Actrița însă nu s-a demoralizat, ba chiar a declarat că este extrem de mulțumită de noile ei forme. Toată viața, Diana Dumitrescu a fost nemulțumită de faptul că, indiferent de kilogramele pe care le avea, cât de mult sport făcea sau tratamente corporale, nu a reușit să scape de șoldurile proeminente. Actrița considera că „aripioarele” îi distrugeau complet armonia corpului și dispera atunci când nu reușea să le mascheze nici cu ajutorul hainelor.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.