30/11/2021

Un bărbat din Kenya conduce zilnic mai multe ore pentru a le duce apă animalelor

Un bărbat din Kenya este considerat salvatorul animalelor. Patrick Kilonzo Mwalua conduce zilnic mai multe ore pentru a ajunge în zonele secetoase, unde le dă apă animalelor pentru ca acestea să nu moară, relatează thechive.com.

Patrick, care este fermier, a avut această idee după ce a văzut cum încălzirea globală a afectat Parcul Național Tsavo West, iar numeroase zone au devenit secetoase. El s-a gândit să ajute animalele, așa că a început să le ducă apă cu un camion.

“Nu mai plouă ca înainte. De anul trecut, din iunie, nu a mai plouat deloc. Așa că am început să le aduc animalelor apă, deoarece m-am gândit că dacă nu fac asta, vor muri”, a povestit Patrick Kilonzo Mwalua.

El conduce zilnic mai multe ore pentru a umple pârâurile secate cu apă. Când motorul cistenei lui începe să se audă în anumite zone, animalele aleargă pentru a-l întâmpina.

“Nu au deloc apă, așa că animalele depind de oameni”, a mai spus bărbatul. El a făcut acest lucru de mai multe ori, iar acum animalele nu se mai tem deloc de ei.

“Seara trecută, am găsit 500 de bivoli cum așteptau lângă pârâu. (…) Au început să bea, lângă mine, erau vesele”, a mai spus bărbatul în vârstă de 41 de ani.

Pasiunea lui Mwalua a atras atenția oamenilor din întreaga lume, astfel că a fost creată o pagină unde se pot face donații pentru acesta. Până acum, s-au strâns 19.000 de dolari.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.