18/04/2024

Cine este bărbatul care le-a schimbat viața surorilor Bambi. „De când l-am cunoscut ne-a mers foarte bine”

Cine este bărbatul care le-a schimbat viața surorilor Bambi. Raluca și Denisa Tănase susțin că le merge foarte bine pe toate planurile de când în viața lor a apărut un duhovnic.

Surorile Bambi, care nu au ținut post în perioada Paștelui, au făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Raluca și Denisa Tănase, care s-au întors recent dintr-o vacanță petrecută la Dubai, au vorbit despre un bărbat care le-a schimbat viața în bine în ultima perioadă. Este vorba despre părintele Nicanor Lemne din Siliștea Snagovului, la care cele două artiste merg frecvent.

Cine este bărbatul care le-a schimbat viața surorilor Bambi. "De când l-am cunoscut ne-a mers foarte bine"

Cine este bărbatul care le-a schimbat viața surorilor Bambi. „Ne-a mers foarte bine”

„Cred că simţi în momentul în care întâlneşti un preot şi vrei să îl iei de duhovnic. Simţi aşa o apropiere, o energie pozitivă, faptul că e înţelege, că se roagă pentru tine. De când l-am cunoscut ne-a mers foarte bine. S-au întâmplat lucruri bune: contracte, ne-a mers foarte bine şi s-a mai întâmplat un lucru frumos când am deschis şcoala de muzică. Ne-am dus la el după o perioadă de timp şi i-am spus „Ştiţi, părinte, am deschis şi eu şcoala de muzică”. El mi-a spus  „Ştiu”. „Dar de unde ştiţi că nu s-a anunţat de nicăieri”. Zice: „Ei, mi-a spus mie cineva”. E un om extraordinar”, a declarat Raluca Tănase.

„Este îngeraşul nostru păzitor părintele Lemne. E foarte interesant că părintele se roagă pentru toţi cei care se duc şi îl vizitează. Are acatiste”, a completat Denisa Tănase.

Post-ul Cine este bărbatul care le-a schimbat viața surorilor Bambi. „De când l-am cunoscut ne-a mers foarte bine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *