15/07/2024

Octavia Geamănu e mai slabă decât era înainte să nască. Vedeta a făcut mărturisiri despre viața de mămică

Octavia Geamănu e mai slabă decât era înainte să nască.Prezentatoarea de televiziune a făcut dezvăluiri despre viața sa după ce a devenit mămică.

Octavia Geamănu, cea care a prezentat Observator Speacial de la Antena 1, a devenit mămică în noiembrie 206. Atunci, blonda a adus pe lume un băiețel, Andrei, fruct al mariajului cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Vedeta de televiziune a explicat, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, că s-a recuperat foarte bine după sarcină, acum fiind chiar mai slabă decât era înainte să devină mămică.

„Sunt ca nouă. Sunt chiar mai slabă cu o jumătate de kilogram ca înainte să rămân însărcinată. Mi-am revenit foarte repede, mi-am revenit după două luni.

Fără efort, fără nimic. Dacă aşa e în ADN-ul meu. Când eram eu la Observator Special am prezentat un studiul al cercetătorilor cum că orice ai face dacă în ADN-ul tău este să fi slab vei fi slab, cum la fel e că dacă nu e să fi slab nu o să fi, poţi să te dai peste cap cu toată tehnologiile astea.

Nu prea ştii ce-ţi rezervă ziua de mâine, se poate produce un declic din ăsta şi dintr-odată să te îngraşi. Sunt foarte multe persoane care aproape nici nu respiră şi se îngraşă. Aşa că nu prea poţi să şti cum o să arăţi peste un timp”, a declarat Octavia Geamănu.

Își dorește ca fiu ei să fie pianist

Octavia Geamănu a vorbit și despre băiețelul ei, Andrei, care se pare că moștenește talentul muzical de la celebrul lui tată, Marian Ionescu. Vedeta a mărturisit că și-a dorit ca fiul ei să se îndrepte spre o carieră muzicală și să devină pianist.

”Are patru luni şi jumătate, creşte, zilele trecute l-am pus pentru prima dată la pian şi nu mi-a venit să cred cum a ştiut el să pună degeţelele pe clape. Exact aşa ca un viitor pianist, cum îmi doresc eu. Sper să fi moştenit partea asta. De fapt am aşa un feeling că a moştenit şi peste câţiva ani o să-l vedem cântând de-adevăratelea, nu doar în joacă”, a afirmat Octavia Geamănu.

Post-ul Octavia Geamănu e mai slabă decât era înainte să nască. Vedeta a făcut mărturisiri despre viața de mămică apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *